‘Het winkelcentrum over 10 jaar leeg?’

Shopping-3.0Over 10 jaar geen winkels meer, maar alles kopen via internet. Realiteit? Of zijn er toch mogelijkheden om mensen weer aan het ‘offline’ winkelen te krijgen? Aanstaande donderdag 2 oktober om 20.00 uur biedt het SchaffelaarPodium ondernemers én inwoners van de Gemeente Barneveld de gelegenheid om over dit onderwerp mee te praten. Door het SchaffelaarPodium is een interessant programma samengesteld met prikkelende thema’s rondom de vraag: staat het winkelcentrum over 10 jaar leeg?

3D Print Shop ManahttanWinkeliers bepalen al lang niet meer wat de consument koopt. Het online aanbod van producten is onbeperkt en wordt van over de hele wereld tot aan de voordeur afgeleverd. Winkeliers krijgen het steeds lastiger om hun aanbod af te stemmen op de vraag van de klant. Aan onze slimme winkeliers de uitdaging om op deze trends in te spelen.

“Ontwikkelingen en trends in de retailbranche”

De vragen die donderdagavond 2 oktober dan ook gesteld gaan worden: blijven winkeliers hun bestaande format trouw, of kiezen zij er juist voor om in te spelen op deze recente ontwikkeling in de retailbranche? En hoe kijken inwoners van Barneveld tegen ‘offline’ winkelen aan?

Een prikkelend programma met sprekers van Barneveldse afkomst gaan zorgen voor een interessante debatavond. Tijdens deze avond vertelt Henrie van Beusekom (Orlaco) over zijn visie op ondernemen, spreekt Vincent Ariëns via een videoboodschap over de trends en ontwikkelingen, Malou Kool over city hospitality en Karelien Druijff over fun shopping.

Spreekt dit onderwerp je aan en wil je meepraten of meeluisteren? Kom dan a.s. donderdagavond 2 oktober om 20.00 uur naar de Bibliotheek aan de Nieuwstraat 29 in Barneveld.